Koolhydraat arm dieet weekmenu nodig? Klik hier voor gratis tips!

Peulvruchten(bonzen, linzen en erwten, volkorengraan, melk en melkproducten zijn niet complete eiwitbronnen in een dieet. dieet plan tips

Dat betekend niet dat dierlijke producten de beste eiwitbron zijn. Het betekend we als u de dierlijke eiwitbron  drastisch verminderd, u dagelijkse een veelvoud aan andere dagelijkse eiwitbronnen moet eten om er zeker van te zijn dat u  de noodzakelijk stoffen binnen krijgt. Dit geld zekers voor vegatariërs, die hun eiwit immers niet kunnen hallen uit vlees.

Vetverbrandende voedingstip 6 in een dieet.

Maximaal 10 tot 15 procent van uw dagelijkse hoeveelheid calorieën mag afkomstig zijn  van dierlijke eiwitbronnen.

Als u dagelijks 2000 Calorieën gebruikt, hebt u per dag maar 200 tot 400 dierlijke Calorieën eiwitten nodig. Daarvoor volstaan 170  gram gekookte vis of 30 tot 60 gram cottage cheese. U hebt  maar 1 gram eiwit nodig voor iedere kg van uw streefgewicht. Met  andere woorden een vrouw van 57 kg heeft maar 57 gram eiwit  per dag nodig, terwijl een man van 73 kg ongeveer 73 gram eiwit nodig heeft. Het is onwaarschijnlijk dat  u dagelijkse menu uit te weinig eiwitten  zou bestaan. Het menu van de meeste mensen  bestaat uit te veel eiwitten en zeker te veel dierlijke eiwit en niet goed  is in een dieet. Uw lichaam kan eiwitten niet opslaan, dus te grote hoeveelheden een overbelasting voor uw lever en nieren, de organen die alles wat uw lichaam  niet nodig heeft verwerken en afscheiden. Overtollige eiwitten bevorderen bovendien het calciumverlies in botten en wat uiteindelijk kan leiden tot  minder botweefsel, breuken en osteoporose.

Steven ontwikkelde zijn voor voor vet voedsel als student tegen de tijd dat hij afstudeerde, had hij een bul in vet verdiend en wat totaal niet past in een dieet!

Dat hield onder andere in dat hij vaak onderzoek deed naar de voordelen van rijk belegde pizza’s met dubbele hoeveelheden kaas. Ook bestond zijn menu vaak uit friet, hamburgers, gebraden kip,gebraden vlees, chips en als rauwkost koolsalade druipend van de mayonaise of salades besprenkeld met olie en azijn. Het was een geluk voor zijn lijn ( en trouwens ook  voor zijn kortademigheid) dat steven met  Anita trouwde, een vrouw die zelf een paar vetverbrandende geheimen in een dieet had ontdekt. Op hun huwelijksdag was Steven 20 KG te zwaar. Hoewel ze van hem hield zoals hij was, maakte Anita zich toch zorgen over zijn overtollige gewicht op de lange duur geen risico’s zou zijn voor zijn gezondheid. Ze was helemaal bezorgd toen ze horde dat er in zijn familie hartziekten voortkwamen.

 

Maar ze had als snel door dat Steven nooit al zijn oude slechte gewoonten kon opgeven. Ze besloot om vet verbrandende alternatieven op Stevens menu te zetten. Om te beginnen gaf ze hem alleen nog maar pizza’s  zonder kaas, maar rijkelijk belegd met tomatenpuree en allerlei groenten. Aardappelen waren een bijzondere uitdaging: ze bereidde de aardappeltjes licht sprenkelend met plantaardige olie, gebakken in de oven. Steven had nooit door dat de hamburgers die zo liefdevol waren gemaakt eigenlijk kip burgers uit de oven waren. Gebraden kip kan gemakkelijk worden vervangen door gegrilde kip met kruiden. Anita zorgde ervoor dat er in plaats van chips altijd veel selderij en wortel in huis was en ze kocht een hele voorraad vetarme dressing om Stevens rauwkost mee te besprenkelen. Haar vindingrijkheid werd een vaste grap tussen hun tweeën. Hun vrienden moeten er nog steeds smakelijk  om lachen nu Steven kan opscheppen over zijn geslaagde afvalrace in een dieet.

Op deze pagina vindt je een gratis koolhydraat arm dieet weekmenu die je direct kunt gebruiken. Klik hier>>